Over ACFAT Import/export

2013-03-01 08.38.29

Deze website vormt de online catalogus van ACFAT Import/export. De hier getoonde items zijn veelal uit voorraad leverbaar. Ieder item is uniek, iedere foto correspondeert met het item, wat U ziet is wat U koopt.

ACFAT Import/export is sinds 1992 actief is op het gebied van productontwikkeling en productiebegeleiding in Indonesië, Thailand en meer recentelijk ook op de Filipijnen.

Stonecast potten, houten decoratieve artikelen en houten gebruiksvoorwerpen, met name geschikt voor interieur designers, horeca en bloemisterij groothandel, behoren tot de belangrijkste producten waarmee wij ons profileren.

 

2015-06-19 05.34.06

Het ontwikkelen van nieuwe modellen speelt een zeer belangrijke rol binnen het activiteitenscala van ACFAT Import/export. In nauw samenwerkingsverband met de lokale bevolking kunnen wij vernieuwend ondernemen. Ontwikkeling, productiebegeleiding en logistieke afhandeling worden door ons verzorgd, tot en met het in eigen beheer verpakken en laden van de te verzenden producten.Op deze manier kunnen wij kostenbesparend werken en de klant zo met concurrerende prijzen van dienst zijn.

Wij wensen u veel genoegen bij het bekijken van deze site en we staan open voor al uw vragen en eventueel commentaar.

404